Behandlingar

FÅFÄNGAN

HUDVÅRD I BROMÖLLA

Behandlingsmeny


Ansiktsbehandlingar

Lunchpeeling med AHA 40 min  -  400 kr

En introduktionspeeling som balanserar huden och ger synbara resultat. Utformad för att exfoliera, återfukta samt ge direkt lyster. Denna snabba lunchpeeling är fullproppad med hudförbättrande egenskaper som jobbar på oren hy, ojämn hudton, fina linjer och hudstruktur. Optimalt resultat ger denna behandling när du gör den som kur a' 3-6 gånger.

Rengöring, AHA-peel, mask, behandlande produkter, mineralpuder.


Intensivpeeling med AHA 40 min  -  450 kr

Förbered dig på att imponeras av hudens nya spänst. En avancerad intensivpeeling som görs en gång i månaden. Den motverkar ålderstecken och ger märkbart resultat på fina linjer, pigmenteringar, acne. Intensiv exfoliering gör att huden ser fylligare ut, ger lyster och släthet.

Rengöring, AHA-peel, mask, behandlande produkter, mineralpuder.


Ansiktsbehandling Mini 30 min - 345kr

Har du ont om tid, men vill ge din hud en rejäl boost? Skäm bort din hud med denna effektiva minibehandling som fokuserar på peeling och återfuktning. På kort tid blir din hud återupplivad och får en fräsch lyster. Passar dig som vill ha en uppfräschning och prova på produkterna.

Rengöring, peeling, mask, behandlande produkter, mineralpuder.


Ansiktsbehandling Classic 50 min  -  495 kr

En aktiv och hudförbättrande klassisk ansiktsbehandling med djuprengöring och avslappnande ansiktsmassage för fasthet, fuktgivning och exfoliering.

Rengöring, peeling, ev ånga och portömning, mask, ansiktsmassage, behandlande produkter, mineralpuder.


Ansiktsbehandling Lyx 70min  -  695 kr

En behandling med ”wow-känsla”. En mångsidig och lyxig behandling som ger synliga resultat och en uppklarnande effekt på huden, dessutom ger den förbättrad elasticitet, textur, ton och renhet. En lyxbehandling med åldersmotverkande effekt som gör fina linjer och rynkor påtagligt mindre synliga, samtidigt som huden blir klarare. Slappna av och njut av massagen från en unik och innovativ behandling där du får allt - de bästa produkterna i kombination med resultatinriktad apparatur.

Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, mask, ansiktsmassage, photon, ultraljud, behandlande produkter, mineralpuder.


Askungebehandling 50 min - 695 kr

Intensiv reducering av rynkor

En växt med “botoxliknande” egenskaper bistår med en snabb och effektiv reducering av rynkor. Ger ett synbart resultat på uttryckslinjer efter bara en behandling med en samtidigt lenande effekt av hyn. Med probiotika och prebiotika.

Passar vid: Särskilda tillfällen t.ex inför bröllop eller fest, åldrad hy, uttryckslinjer. Maximal effekt uppnås efter 2h och varar 24 h. Görs inom 24 h innan event för bästa resultat.

I behandlingen ingår rengöring, peeling, ånga, portömning, ansiktsmasssage, mask, intensiv ampull, behandlande produkter.


Askungebehandling Lyx 70 min - 895 kr

Intensiv reducering av rynkor

En växt med “botoxliknande” egenskaper bistår med en snabb och effektiv reducering av rynkor. Ger ett synbart resultat på uttryckslinjer efter bara en behandling med en samtidigt lenande effekt av hyn. Med probiotika och prebiotika. I denna lyxbehandling ingår hudföryngrande apparatur som ger yttlerligare effekt!

Passar vid: Särskilda tillfällen t.ex inför bröllop eller fest, åldrad hy, uttryckslinjer. Maximal effekt uppnås efter 2h och varar 24 h. Görs inom 24 h innan event för bästa resultat.

I behandlingen ingår rengöring, peeling, ånga, portömning, ansiktsmasssage, mask, photonljus, ultraljud, intensiv ampull, behandlande produkter.


Världsnyheter! Ge din huds mikroflora en omstart med någon av dessa 2 intensiva kurer (nedan):

Probiotic Reset Facial Ageless Kurbehandling (4 beh.) - 3500 kr

Välkommen att prova på världens mest avancerade Probiotiska Ansiktsbehandling! Denna kurbehandling om fyra tillfällen under fyra veckor omvandlar, förbättrar och förstärker din huds mikroflora.   

Upplev känslan när 10 miljarder Probiotika (goda bakterier) tillsammans med några av världens mest effektiva växtextrakt appliceras på din hud. Huden får en elasticitet, fasthet och återfuktandegrad som bara kan uppnås när hudens bakterieflora är i total balans. Den första behandlingen är 60 min och behandling 2-4 är 25 min långa. Behandlingarna görs 1ggn/v under 4 veckor.


Probiotic Reset Facial Sensitive Kurbehandling (4 beh.) - 3500 kr

Välkommen att prova på världens mest avancerade Probiotiska Ansiktsbehandling! Denna kurbehandling om fyra tillfällen under fyra veckor omvandlar, lugnar, stabiliserar och förbättrar din huds mikroflora.   

Upplev känslan när 10 miljarder Probiotika (goda bakterier) tillsammans med några av världens mest effektiva växtextrakt appliceras på din hud. Huden får en elasticitet, fasthet och återfuktandegrad som bara kan uppnås när hudens bakterieflora är i total balans. Den första behandlingen är 60 min och behandling 2-4 är 25 min långa. Behandlingarna görs 1ggn/v under 4 veckor.Portömning 60 min  -  550 kr

Behandlingen som rengör på djupet med extra lång portömning. Passar dig med mycket orenheter i huden. Lägg vid behov till photon-behandling för extra effekt.

Rengöring, peeling, ånga, portömning manuellt eller med apparatur, mask, behandlande produkter, mineralpuder.


Acnebehandling rygg/dekolletage 40 min - 400 kr

AHA/BHA pensling på rygg eller dekolletage. Effektiv behandling för att bukt med acne/orenheter.

Rengöring, AHA/BHA, mask, behandlande produkter.


Portömning/djuprengöring Rygg 60 min - 550 kr

Djuprengöring av orenheter på ryggen. Lägg vid behov till photon-behandling för extra effekt.

Rengöring, peeling, ånga, portömning, mask, behandlande produkter.


Clarifying kur 4 behandlingar - 2250 kr

En kombination av aktiva ämnen skapar synnergieffekter som reducerar talgöverskott, behandlar utbrott, minskar rodnad och inflammationer associerade till akne. Probiotiska extract och prebiotika underhåller ett hälsosamt mikrobiom och håller på det sättet akneskapande bakterier i schack.

Passar dig med acne eller mycket orenheter/inkapslingar/milier i huden. Behandlingarna görs 1ggn/v under 4 v.

Första behandlingen är en portömning/djuprengöring inkl. clarifying ampull.

Behandling 2-4 är på 25 minuter och innehåller rengöring, peeling, clarifying ampull.


Bright kur 4 behandlingar - 2250 kr

Ojämn pigmentering orsakad av inflammation och överskottsproduktion av melanin behandlas med aktiva ämnen anpassade för salongsbruk under det att salicylsyra lättar upp hudtonen med lätt exfoliering, probiotika och prebiotika.

Passar vid: ojämn hudton, postinflammatorisk hyperpigmentering, för tidigt åldrande hud. Behandlingarna görs 1ggn/v under 4 v.

Första behandlingen är en ansiktsbehandling Classic inkl. Bright Ampull.

Behandling 2-4 är på 25 minuter och innehåller rengöring, peeling, Bright ampull.


Nyhet! PRX-T33

Nålfri Biorevitalisering - Säker och effektiv hudföryngring! (läs mer om behandlingen under Produkter)

Hela Ansiktet 30 min 1995 Kr

Hela Ansiktet Kur 4X30 min 1500 Kr/behandling

Ansiktet + Hals 30 min 2495 Kr

Ansiktet + Hals Kur 4X30 min 1995 Kr/behandling

Hals 30 min 1500 Kr

Hals Kur 4X30 min 1200 Kr/behandling

Hals + Dekolletage 30 min 2495 Kr

Hals + Dekolletage Kur 4X30 min 1995 Kr/behandling

Handryggar 30 min 1500 Kr

Handryggar Kur 4X30 min 1200 Kr/behandling

Bristningar Kur 30-60 min 1500 Kr (frånpris)

För andra kombinationsbehandlingar, hör av dig till Fåfängan för prisinformation!

Nyhet! Microgold Hårbehandling - 1500 Kr

Djupgående behandling av hårbotten som stimulerar hårtillväxt och bromsar håravfall. Lämplig för både män och kvinnor. Läs mer om behandlingen under Produkter.


Tillägg i ansiktsbehandling

Hyaluronic Ampull - 200 kr

Fuktgivarboost

Ansenliga mängder av lågmolekulär hyaluronsyra återfuktar denna, riktade, behandling på djupet och fyller ut fina linjer. Innehåller probiotika och prebiotika. Passar torr, trött hud med ålderstecken.

Hydroboost Ampull - 200 kr

Påfyllning till törstande hy

Idealisk boost för alla hudtyper vid övergången mellan årstiderna; återfuktar, lugnar och balanserar huden med probiotika, hyaluronsyra och antioxidanter.

Passar vid: av livsfaktorer stressad hy, användare av roaccutan, överkänslig och lättirriterad hy.

Färgning av fransar och bryn inkl. plockning - 200 kr

Ultraljudsmassage - 10 min - 75 kr

Behandlingen har bl.a. en lyftande effekt, ökar blodcirkulationen och stimulerar kollagenbildningen.

Photonbehandling - 10 min - 75 kr

Med olika färger/våglängder kan man reducera inflammationer som acne, pigmentförändringar, öka blodcirkulationen samt ge lyftande effekt och stimulera cellförnyelse och kollagenbildning.

Diatermi - 10 min - 200 kr

Borttagning av ytliga kärl i ansiktet med strömförande nål och värme.


SkinPen Microneedling 

Med hjälp av en elektrisk apparat försedd med 12 st sterila engångsnålar skapas vertikala kanaler ner i dermis. Specialutvecklade serum slussas djupt ner i huden. Nybildning av kollagen och elastin stimuleras. Läs mer om behandlingen under "Produkter".

Delansikte (T.ex. Ögon eller Mun) - 895 kr

Ansikte - 1495 kr

Ansikte+Hals - 1695 kr

Ansikte+Hals+Dekolletage - 1995 kr

Ansikte+Hals+Dekolletage+Händer - 2195 kr

Behandlingar kropp (T.ex. mage, lår, rumpa, överarmar) - från 1695 kr


Diamond Microdermabrasion

Huden är kroppens största organ och processar hela tiden nya hudceller, det vill säga att de döda och gamla måste bort. För att hjälpa huden används Diamond Microdermabrasion som är en enkel och effektiv behandling för hudföryngring. Huden slipas varsamt med ett munstycke klätt med diamanter och gör inte ont. Bra för grov hud, stora porer, ärr, solskador, sträckmärken (bristningar) eller för dig som vill ge din hud en rejäl boost. Behandlingarna går att utföra både i ansiktet och på problemområden på kroppen.


Diamond Microdermabrasion Mini - Hudslip 45 min - 550 kr

I behandlingen ingår rengöring, prepping, hudslipning och behandlande produkter och mineralpuder.

Kur a´3 behandlingar - 1400 kr

Kur a´6 behandlingar - 2800 kr


Diamond Microdermabrasion lyx - Hudslip 60 min - 695 kr

I den här behandlingen ingår rengöring, prepping, hudslipning, ultraljudsbehandling, photonbehandling, mask, behandlande produkter och foundation.

Kur a´3 behandlingar - 1900 kr

Kur a´6 behandlingar - 3600 kr


Diatermi – borttagning av kärl/milier - 20 min -  350 kr

Kärlborttagning (eller borttagning av milier) i ansiktet med strömförande nål och värme.


CryoPen - från 500 kr/ fläck

Pris Fläck 1-3; från 500 kr/st, fläck 4-7; från 300 kr/st

Frys bort fibrom, åldersvårtor, pigmenteringar etc på några få sekunder. Läs mer om behandlingen under "Produkter"

Priset varierar beroende på fläckens storlek.


Frans och bryn

Frans och brynfärg inkl. plock.  -  350 kr

Bryn eller fransfärg  -  175 kr

Brynplock  -  200 kr


Make-up 

Makeup konsultation 45 min - 495 kr

En undervisande makeup där vi provar ut de produkter som passar dig och där du samtidigt lär dig hur du använder dem och får tips och råd.


Massage

Avslappnande svensk klassisk massage som lösgör slaggprodukter och mjukar upp spända muskler.


Helkroppsmassage 60 min  -  550 kr

Massage av baksida ben, rygg, framsida ben, mage, armar, dekolletage, ansikte, skalp.

Halvkroppsmassage 30 min  -  350 kr

Massage av baksida eller framsida av ben, rygg/mage-armar.

Rygg, nacke, skalp 30 min  -  350 kr

Ansiktsmassage 25 min  -  290 kr

Avslappnande ansiktsmassage som avslutas med akupressur som lösgör spänningar och ökar genomblödningen.

Fot eller handmassage 25 min  -  290 krHittar du inte vad du söker?     

På Fåfängan skräddarsys dina behandlingar utifrån dina önskemål och behov. Hör av dig så finner vi en lösning för dig!

Copyright @ All Rights Reserved