Behandlingar

Behandlingsmeny


Konsultation 20 min - 250 kr 

Behöver du hjälp med att välja ut produkter och/eller behandlingar? Boka en konsultation. Vid köp av produkter och/eller behandlingar för minst 500 kr, vid konsultationstillfället, är konsultationen kostnadsfri!


Ansiktsbehandlingar

I alla behandlingar ingår hudanalys och produkt/behandlingsrekommendationer. Titta gärna under "Tillägg till ansiktsbehandlingar" och lägg till det du önskar för att få en skräddarsydd upplevelse.


Esse – Ekologiska behandlingar 

Upplev fantastiska hudförbättrande resultat med Esse Skincare's produkter. Med probiotika och prebiotika jobbar vi på alla hudtyper och hudtillstånd. Ekologiskt, Vegan, Fair trade, Koldioxidneutralt - Framtidens hudvård!


Probiotic Facial Boost - 40 min 700 kr 

En lätt ansiktsbehandling utan portömning inkl. boostande probiotisk ampull. 

Rengöring, scrub, massage, mask, probiotisk ampull, moisturiser. 


Probiotic Classic Boost - 50 min 800 kr

En lätt klassisk ansiktsbehandling inkl. portömning och boostande probiotisk ampull.  

Rengöring, scrub, ånga, portömning, mask, massage, probiotisk ampull, moisturiser. 


Resultatinriktade Behandlingar med DermaQuest 

DermaQuest är ett resultatinriktat hudvårdsmärke som använder sig av stamceller, peptider och antioxidanter för att adressera alla hudtyper och hudtillstånd. Få en hälsosam, vital hud med reducerade ålderstecken. 


DermaQuest Basic Facial - 50 min 500 kr

En lätt klassisk ansiktsbehandling utan portömning.

Rengöring, scrub, massage, mask, serum, krämer.


DermaQuest Essential Balance Facial - 60 min 700 kr 

En klassisk ansiktsbehandling som rengör och  balanserar huden. Passar alla hudtyper.

Rengöring, scrub, AHA-mask, ånga, portömning, massage, fuktmask, serum, kräm. 


Sensitive Classic Facial - 60 min 750 kr

En klassisk ansiktsbehandling anpassad för känslig hud och rosacea som lugnar och stärker huden som får en ny vitalitet och lyster.

Rengöring, firming enzyme treatment, ånga, portömning (vid behov), massage, stärkande ampull, serum, moisturiser.  


Dermaclear Classic Acne Facial - 60 min 750 kr / 70 min 850 kr / 90 min 950 kr

En klassisk rengörande, antiinflammatorisk ansiktsbehandling anpassad för acnehud. Inkl. portömning och AHA/BHA syror. De längre behandlingarna innebär längre portömning. 

Rengöring, AHA-mask, ånga, portömning, lermask, serum, moisturiser. 


C- Vitamin Classic Facial - 60 min 800 kr 

En klassisk lystergivande ansiktsbehandling fullproppad med C-vitamin och antioxidanter som ger, vitalitet och uppstramning till huden samt verkar utjämnande på hudtonen. 

Rengöring, firming enzyme treatment, ånga, portömning, massage, C-vitamin mask, ultraljud, serum, moisturiser. 


Skinbrite Classic Facial - 70 min 900 kr

En klassisk ansiktsbehandling anpassad för att ljusa upp pigmenteringar och jämna ut hudtonen. Ger glow, klarare hud och mycket återfuktning. Inkl. portömning, ledljus, ultraljud och AHA syror.  

Rengöring, skinbrite solution, AHA-mask, ånga, portömning, massage, fuktmask, ultraljud, serum, moisturiser.  


Ageless Vitality Classic Facial - 75 min 1065 kr

En klassisk lyftande ansiktsbehandling anpassad för att bearbeta ålderstecken som linjer och rynkor, slapp hud och  pigmenteringar. Inkl portömning, ledljus, ultraljud och AHA syror.  

Rengöring, scrub, AHA-mask, ånga, portömning, massage, firming enzyme treatment, ultraljud, serum, moisturiser.  


Sensitive Derma Facial - 30 min 450 kr

En lättare och mer varsam AHA behandling för den känsliga huden som ändå villl ha antiagingeffekt.

   

Pumpkin Resurfacer - 30 min 890 kr 

Detta är en avancerad exfolieringsbehandling (kemisk peel) som ger fantastiska resultat på acne, acneärr, tilltäppta porer och åldrad hud. Ger en jämnare hudton samt verkar förebyggande på acne. 

Kurpris - få 10 % rabatt på priset när du köper en kur (3-6 behandlingar som görs med 2 veckors mellanrum). Gäller endast när du betalar kuren i förskott och bokar in dina tider.


Mangobrite Resurfacer - 30 min 890 kr

Detta är en kraftig pigmenthämmande kemisk peel fullproppad med stamceller från apelsin och fruktkött från mango. Jobbar blekande på pigmenteringar och är antiinflammatorisk samtidigt som den ökar fuktnivån i huden.

Kurpris - få 10 % rabatt på priset när du köper en kur (3-6 behandlingar som görs med 2 veckors mellanrum). Gäller endast när du betalar kuren i förskott och bokar in dina tider.


Skinbrite peel facial - 30 min 1250 kr

En kemisk peel som fokuserar på att ljusa upp pigmenteringar och jämna ut hudtonen. Avslutas med retinolpensling som främjar fjällning och ger ny fin hud.

Kurpris - få 10 % rabatt på priset när du köper en kur (3-6 behandlingar som görs med 2 veckors mellanrum). Gäller endast när du betalar kuren i förskott och bokar in dina tider.


Behandlingar med NuSkin

NuSkins är ett företag som satsar på den senaste forskningen både inom apparatur och hudvård och som du även kan fortsätta använda hemma om du så önskar. 

Är du intresserad av att arbeta med Nu Skin? Då kan du boka ett kostnadsfritt samtal!

Vill du boka en demonstration av Nu Skins produkter ihop med några vänner antingen på salongen eller hemma hos dig? Hör av dig för bokning och info.


Nu Skin Mini + demo 350 kr 

Är du nyfiken på Nu Skins produkter? Denna tid kan du boka för att få prova utvalda produkter i en minibehandling samt få en demonstration av Nu Skins olika produkter/apparatur/kosttillskott. Köper du produkter för 1000 kr eller mer är minibehandling+demo kostnadsfri. 

Rengöring, serum, moisturiser. 


Nu Skin Get that glow - 30 min 825 kr 

C-vitamin BOOST för dig som vill ha det där extra “glowet” eller om du vill behandla dina pigmenteringar eller ojämn hudton. Din hud blir fastare och får mindre synbara linjer. Glåmig och trött hy sveps bort med AHA Facial Peel som innehåller 10% mjölksyra som hjälper till att främja cellförnyelsen. Din hy får en ökad lyster och fuktboost efter behandlingen.  

Rengöring med LumiSpa iO, Rengöring med aktivt friflödande C-vitamin, AHA peeling, Massage, AgeLoc BOOST behandling, Serum och Moisturiser  
 

Nu Skin Hollywood Treatment - 90 min 1650 kr 

Ansiktsbehandling De Lux i 90 min som ger dig total avkoppling och BOOST. För dig som vill ha det lilla extra eller bli redo för "röda mattan". 

Rengöring i två steg. Lumispa iO, Galvanic Spa behandling med ampuller. Lifting massage. Liftingmask - massage (dekolletage, nacke, skalp) Serum och Moisturiser  
 

Nu Skin Calm - 60 min 1095 kr 

Lugnande, mjukgörande och reparerande behandling för en mycket känslig och reaktiv hud.  

Rengöring, Enzympeeling som skonsamt tar bort döda hudceller. Massage som anpassas efter din huds tillstånd/dagsform. Mask som balanserar och lugnar din hud. Serum x 2, Moisturiser 


Skinbetter Science

AlphaRet Professional Peel 30 - 30 min 890 kr

En kemisk peel med patenterade retinoiden AlphaRet som passar dig med hyperpigmenteringar, ålderstecken och

oren hud. Förbättrar och jämnar ut hudton och textur.

Kurpris - få 10 % rabatt på priset när du köper en kur (3-6 behandlingar som görs med 1 veckas mellanrum). Gäller endast när du betalar kuren i förskott och bokar in dina tider.


Nyhet!

Faceboost Treatment 50 min 1099 kr 

En boostande behandling med galvanisk ström som rengör, lyfter och fyller huden med fukt!  

Huden rengörs varsamt med Lumispa. Därefter behandlas huden med ageLOC Galvanic Spa, som jobbar på att minska linjer och rynkor, ger en fastare och mer konturerad hud med ökad lyster, kickar igång huden. Galvanisk ström används för att förbättra tillförseln av hudvårdsingredienserna ner i huden. I behandlingen används två kraftfulla ampuller som samverkar med varandra. Vi behandlar linjer runt ögon, mun och panna med Tru Face Line Corrector. Därefter får du njuta av Hydrojelly Mask som ger ökat glow, ökad fasthet, ökad fukt, minskar pigmenteringar och återställer hudens fasthet.  


Nyhet!

Faceboost Treatment ++ med “Botoxmask” 70 min 1349 kr  

En boostande behandling med galvanisk ström som rengör, lyfter och fyller huden med fukt samtidigt som den minskar linjer och rynkor med den populära “botoxmasken”. 

Huden rengörs varsamt med Lumispa. Därefter behandlas huden med ageLOC Galvanic Spa, som jobbar på att minska linjer och rynkor, ger en fastare och mer konturerad hud med ökad lyster, kickar igång huden. Galvanisk ström används för att förbättra tillförseln av hudvårdsingredienserna ner i huden. I behandlingen används två kraftfulla ampuller som samverkar med varandra.

Vi behandlar linjer runt ögon, mun och panna. Vi lägger på den s.k “botoxmasken” (Argireline Contouring mask) som kraftigt stramar upp huden och minimerar linjer och rynkor (full effekt av denna mask uppnås efter 2-3 dagar och resultatet kan hålla i upp till 14 dagar). Därefter får du njuta av Hydrojelly Mask som ger ökat glow, ökad fasthet, ökad fukt, minskar pigmenteringar och återställer hudens fasthet. Avslutningsvis får du serum, ögonkräm med Lumispa Accent och kräm. 

 

PRX-T33

Nålfri Biorevitalisering - Säker och effektiv hudföryngring! För bästa resultat rekommenderas en kur, men behandlingen kan även göras som en quick-fix inför ett särskilt event/fest. Behandlingarna görs med 1-2 veckors mellanrum. I behandlingspriset ingår hemvårdsprodukter för 1 vecka. (Läs mer om behandlingen under Produkter)

Ansikte 30 min - 1995 Kr

Ansikte Kur 4X30 min - 6000 kr

Ansikte + Hals 30 min - 2495 Kr

Ansikte + Hals Kur 4X30 min - 7980 kr

Hals 30 min - 1500 Kr

Hals Kur 4X30 min - 3980 kr

Hals + Dekolletage 30 min - 2495 Kr

Hals + Dekolletage Kur 4X30 min - 7980 kr

Handryggar 30 min - 1500 Kr

Handryggar Kur 4X30 min - 3980 kr

Bristningar Kur 30-60 min - 1500 Kr (frånpris)

PRX Needleboost 

PRX-T33 i kombination med Microneedling + 1000 kr på priset. T.ex. Ansikte + hals 3495 kr

För andra kombinationsbehandlingar, hör av dig till Fåfängan för prisinformation!


Dermalux LED

Hälsosam och vacker hud kan uppnås för alla med Dermalux®. En behandling ger omedelbar energi åt hudcellerna för att återuppliva en tråkig och trött hy. En behandlingskur ger långvariga synliga resultat som: stimulerar hudens naturliga föryngrings- och reparationsprocesser för att påskynda cellförnyelse, hjälper en problemhud, akne, rosacea, perioral dermatit, inflammationer etc och främjar en frisk hud.Dermalux® -behandlingen är en avslappnande, smärtfri upplevelse med beprövade humörhöjande effekter. Njut av lite lyxig tid när din hud absorberar det energigivande ljuset för att starta cellregenerering och återställer din lyster.

Boka antingen en signaturbehandling (som du även kan göra som kur) eller lägg till Dermalux LED till din vanliga ansiktsbehandling för att få en extra boost.


”SIGNATURBEHANDLING” - 45 min - 850 kr

Rengöring, Peeling, DermaLux Led 30 min, Serum,  Moisturiser 


1 behandling, 45 min 850 kr 
 
3 behandlingar, 45 min 2400 kr 
 
6 behandlingar, 45 min 4400 kr 
 
12 behandlingar, 45 min 8700 kr 
 
Tillvalsbehandling 20 min (kombination med annan behandling) 650 kr


 

NuFACE

Anti-age apparat som ger synliga resultat. NuFACE använder sig av lågfrekvent mikroström som tränar och återuppbygger ansiktets muskler. Den ger huden ny spänst, minimerar linjer och rynkor samt förstärker ansiktskonturen.


NuFACE Lift & Firm Treatment - 50 min - 900 kr

En innovativ high-tech behandling som ger ansikte, hals och ögonområde ett omedelbart lyft med tydligt resultat. NuFACE avancerade mikroströmsapparatur återuppbygger ansiktets muskler, ger huden ny spänst samt förbättrar ansiktskonturen samtidigt som ögonbrynen får ett litet lyft. I denna avkopplande behandling ingår rengöring, peeling, återfuktande ansiktsmask och NuFACE mikroströmsapparatur. Din hud kommer att bli jämnare, fastare och stråla av ny lyster.


NuFACE Advanced Lift & Wrinkle Treatment - 80 min 1200 kr

Skäm bort dig själv med denna lyxiga, hudföryngrande ansiktsbehandling för ansikte, hals, samt ögon och läppområdet. Den ultimata behandlingen kombinerar NuFACE avancerade mikroströmsapparatur och högteknologiskt LED-ljus som tillsammans ger huden ett naturligt lyft samt verkar utslätande på fina linjer och rynkor med ett synligt resultat. Ansiktskonturen förstärks, huden plumpas upp och spänsten förbättras. Ögonområdet och ögonbrynen får ett naturligt lyft samtidigt som läpparna blir fylligare och linjer runt munnen minimeras. I den avkopplande behandlingen ingår rengöring, peeling, återfuktande mask samt behandling med NuFACE LED-ljus och mikroströmsapparatur. Du upplever ett tydligt resultat av en slätare hud med förnyad spänst och glow.


NuFACE Microcurrent Quick Lift Treatment - 30 min 545 kr

En snabbverkande quick fix behandling som ger ansikte, hals och ögonområdet ett omedelbart lyft. NuFACE avancerade mikroströmsapparatur ger huden ny spänst samt förbättrar ansiktskonturen och ger ögonbrynen ett litet lyft. Här ingår rengöring, NuFACE mikroströmsapparatur och avslutande kräm. En perfekt behandling för dig som vill ha en snabb behandling som verkligen ger resultat.


NuFACE Perfect Eye & Brow Treatment - 20 min - 295 kr

Ögon och bryn-behandling med NuFACE unika ögonapparatur som minimerar linjer och rynkor samt motverkar mörka ringar och svullnad runt ögonen. Den formar även ögonbrynen och ger dem ett naturligt lyft. Ögonen ser synligt piggare ut och ögonbrynen får en förstärkt kontur med fin form. I behandlingen ingår, rengöring, NuFACE mikroströmsapparatur, ögonkräm.


The Perfect Pout by NuFACE - 20 min - 295 kr

En läppbehandling med högteknologiskt LED-ljus som ger dig fylligare läppar samtidigt som det minimerar linjer runt läppområdet. NuFACE mikroströmsapparatur ger sedan spänst till huden runt munnen och motverkar linjer i nasolabialvecket. Behandlingen innefattar rengöring, peeling av läpparna samt ett närande läppbalm.


Plaxel Plasma Pen

Lyft utan kirurgi. Läs om behandlingen under fliken "Produkter". 

Gör du en ny behandling på samma område inom 3 månader erhåller du 15 % rabatt. 


Under ögonen - 3000 kr
Övre ögonlock/hängande ögonlock - 3200 kr
Undre + övre ögonlock - 4900 kr
Kråksparkar - 2000 kr
Överläpp - 1600 kr
Läpplyft - 1600 kr
Rynkor runt munnen - 2500 kr
Enskilda rynkor från - 1100 kr

Nasolabialvecken - 1700 kr
Ögonbrynslyft - 2200 kr

Pannrynkor inkl. argrynka - 2500 kr
Dekolletage - 4000 kr
Halsuppstramning - från 2600 kr beroende på områdets storlek
Dekolletage - från 4000 kr beronde på områdets storlek
Käklinje/Hamsterpåsar från - 2000 kr
Knä - 4000 kr
Öronsnibbar - 1500 kr

Öronrynkor - 1500 kr
Acneärr från - 1000 kr
Bristningar/Striae från - 1200 kr beronde på områdets storlek
Skintags, fibrom, vårtor - från 1000 kr beroende på storlek och antal


Microgold Hårbehandling - 1600 Kr

Djupgående behandling av hårbotten som stimulerar hårtillväxt och bromsar håravfall. Lämplig för både män och kvinnor. Läs mer om behandlingen under Produkter.


ALGNEEDLING® Biomicroneedling (ansikte+hals) - 60 min 1800 kr 

Skapar 3 miljoner mikrokanaler på endast 5 min! Jämfört med klassisk microneedling som skapar ca 1 miljon mikrokanaler.  

Fler mikrokanaler = mer stimulerat = bättre resultat. Stimuleringen motsvarar kraften av de klassiska microneedlings behandlingar med apparatur/Skinpen 

Biomicroneedling är helt utan nålar – helt utan smärta och helt utan blod, men med samma resultat som traditionell microneedling (om inte bättre!)  

Ingen maskin eller apparatur behövs!  

EN HELT NY REVOLUTION Svampspiklar är en slags kiselhaltig biomikronål som utvinns ur sötvattensvampen. Det stimulerar hudens både epidermis (översta hudlagret) och dermis (djupare ner i huden). Det kan ses som pulver för blotta ögat och som en vass stavkristall under mikroskopet.

Behandlingen görs med fördel som kur. Köp minst 3 behandlingar och få 15 % rabatt (gäller endast när du köper hela paketet på en gång).

  

SkinPen Microneedling 

Med hjälp av en elektrisk apparat försedd med 12 st sterila engångsnålar skapas vertikala kanaler ner i dermis. Specialutvecklade serum slussas djupt ner i huden. Nybildning av kollagen och elastin stimuleras och behandlingen kan avsevärt förbättra linjer, rynkor och ärr mm. Läs mer om behandlingen under "Produkter".

Du kan välja mellan "Basbehandlingar" och "Avancerade behandlingar".


Microneedling Bas

Rengöring, microneedling, serum, mask.

Vid köp av kur (3-6 behandlingar som görs med 2-4 veckors mellanrum) erhåller du 15 % rabatt på priset - OBS! gäller endast när du betalar kuren i förskott och bokar in dina tider.


Ögon - 950 kr

Mun - 900 kr

Panna - 950 kr

Kinder - 1300 kr 

Ansikte - 1600 kr

Ansikte+Hals - 1800 kr

Ansikte+Hals+Dekolletage - 2000 kr

Ansikte+Hals+Dekolletage+Händer - 2250 kr

Behandlingar kropp (T.ex. mage, lår, rumpa, överarmar) - från 1800 kr


Microneedling Avancerad

Microneedling + AHA Du kan lägga till AHA syror + ultraljud till din microneedling med ett tillägg på 200 kr på baspriset.

PRX Needleboost - Lägg till PRX-T33 till din microneedlingsbehandling med ett tillägg på 1000 kr på PRX-T33 priset. Tex. Ansikte 1995 kr+1000 kr=2995 kr. 


Diamantslipning/Diamond Microdermabrasion

Huden är kroppens största organ och processar hela tiden nya hudceller, det vill säga att de döda och gamla måste bort. För att hjälpa huden används Diamantslipning/Diamond Microdermabrasion som är en enkel och effektiv behandling för hudföryngring. Huden slipas varsamt med ett munstycke klätt med diamanter och gör inte ont. Behandlingen ger lika mycket peeling som två AHA-behandlingar. Bra för grov hud, stora porer, ärr, solskador, sträckmärken (bristningar) eller för dig som vill ge din hud en rejäl boost. Behandlingarna går att utföra både i ansiktet och på problemområden på kroppen och är en bra start för dig som vill göra någon form av kur.

Ansikte - 775 kr 

Rengöring, prepping, diamantslipning, mask, ultraljud, serum, ögonkräm, dagkräm.

Ansikte+hals - 875 kr

Rengöring, prepping, diamantslipning, mask, ultraljud, serum, ögonkräm, dagkräm.

Ansikte+hals+dekolletage - 990 kr

Rengöring, prepping, diamantslipning, mask, ultraljud, serum, ögonkräm, dagkräm.

Rygg - 775 kr

I den här behandlingen ingår rengöring, prepping, diamantslipning, ultraljud, mask, serum, bodylotion.

Diamantslipning+portömning (ansikte/rygg) - 815 kr

I behandlingen ingår rengöring, prepping, hudslipning, ånga och portömning (10 min), mask, serum, ögonkräm och dagkräm.


DermaQuest Age Prevent Diamantslip 60 min 1075 kr

En uppstramande och resultatinriktad diamantslipning i kombination med DermaQuests antiagingprodukter.och AHA. Passar mogen hy med ålderstecken.

Rengöring, prepping, diamantslipning, AHA-mask, ultraljud, serum, krämer. 

Tillägg i ansiktsbehandling 

Nedanstående tillägg är rabatterade och kan endast bokas i kombination med ansiktsbehandling.

"Botoxmask" (Argireline Contouring Mask) 250 kr

Hydrojelly Mask - 200 kr

Stärkande och lugnande Ampull - 100 kr

Probiotisk Ampull - 200 kr

AHA mask - 100 kr

NuFACE Perfect Pout/läpplyft - 10 min - 195 kr

NuFACE Perfect Eye & Brow Treatment - 15 min - 235 kr

NuFACE Wrinkle Reducer med LED-Light 21 min - 250 kr

NuFACE Natural Face Lift - 15 min -450 kr

NuFACE Natural Eye & Face Lift + Lip Treatment - 30 min - 700 kr
Ultraljud - 10 min - 100 kr
Dermalux LED 20 min - 650 kr
Diamantslipning - 250 kr (hela ansiktet eller dekolletage)
Diamantslipning enstaka ärr - 100 kr

Ånga+portömning - 10 min - 100 kr

Diatermi – borttagning av kärl/milier - 15 min - 300 kr

Bryn/fransfärg - 130 kr
Bryn+fransfärg - 190 kr
Brynplock/formning - 130 kr
Bryn+fransfärg+plockning - 225 kr


CryoPen - från 500 kr/ fläck

Pris Fläck 1-3; från 500 kr/st, fläck 4-7; från 300 kr/st

Frys bort fibrom, åldersvårtor, pigmenteringar och andra godartade hudförändringar på några få sekunder. 1-3 behandlingar brukar behövas. 

Priset är ett "från"-pris och varierar beroende på fläckens storlek. Rabatten gäller när du tar bort flera fläckar vid samma behandlingstillfälle. 

Läs mer om behandlingen under "Produkter".

Diatermi -20 min - 400 kr 

Borttagning av ytliga röda kärl i ansiktet med hjälp av strömförande nål. Hur många behandlingar som behövs varierar.


Frans och bryn

Frans och brynfärg inkl. plock.  -  395 kr

Bryn eller fransfärg  -  200 kr

Bryn+fransfärg - 250 kr

Brynplock  -  200 kr

Brynfärg+brynplock 295 kr


Massage

Följande massagebehandlingar går även in under Friskvårdsbehandlingar.

Ansiktsmassage 25 min  -  350 kr

Avslappnande ansiktsmassage som avslutas med akupressur som lösgör spänningar och ökar genomblödningen.

Fotmassage inkl. Wellspa iO 40 min - 595 kr

Avlappnande och uppfriskande behandling för fötter och underben. Behandlingen inleds med Wellspa iO som mjukar upp musklerna och dränerar huden. Därefter får du en avslappnande massage. Behandlingen avslutas med en uppfriskande och kylande kräm som gör att benen känns lätta och fräscha! 

Fotmassage 25 min - 350 kr

Avslappnande fot och underbensmassage.

Handmassage inkl. Wellspa iO 40 min  -  595 kr

Avslappnande och mjukgörande behandling för händer och armar. Behandlingen inleds med Wellspa iO som mjukar upp musklerna, tightar till huden samt dränerar vätska. Därefter får du en avslappnande massage. Avslutas med mjukgörande kräm.

Handmassage 25 min - 350 kr

Avslappnande massage för händer och armar.Hittar du inte vad du söker?     

På Fåfängan skräddarsys dina behandlingar utifrån dina önskemål och behov. Hör av dig så finner vi en lösning för dig!