OM FÅFÄNGAN

Fåfängan - Avancerad hudvård i Bromölla


Professionell avancerad hudvård för dig som vill ha synbara resultat! Behandlingarna utförs av Auktoriserad Hud och Spaterapeut, Jennie Persson. Jag är medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorgansisation). Jag har även Gesällbrev i yrket. Det innebär att jag har en garanterat gedigen utbildning och utför professionella hudvårdsbehandlingar. Det betyder också att jag har behandlingsskadeförsäkring och har tystnadsplikt - Hos mig är du trygg! 

När du bokar din tid hos mig vill jag kunna lägga all fokus på att ta hand om dig på bästa sätt. Därför har jag endast en klient i salongen samtidigt. Det betyder också att du behöver bestämma tid med mig om du vill komma förbi och köpa produkter eller boka en tid - jag sitter ofta upptagen i behandling. 


Jag vill att Fåfängan ska erbjuda det senaste inom avancerad, resultatinriktad hudvård och använder därför modern apparatur som Plaxel Plasma Pen, Dermalux Led, SkinPen Microneedling, Algneedling -Biomicroneedling, Nu Skin, NuFACE, Diamond Microdermabrasion, Ultraljud,  Diatermi, CryoPen mm. Detta i kombination med produkter från fantastiska och banbrytande hudvårdsmärkena DermaQuest, Nu Skin, Skinbetter Science och Esse Skincare, kommer förbättra din hud märkbart. 

På Fåfängan kan du även boka tid för att färga och forma dina bryn eller köpa produkter och presentkort. Nu Skins produkter kan du klicka hem via min webshop nedan (betala med kort eller med Klarna):

https://ffnganswebshop.mynuskin.com


På salongen kan du betala med kort (Mastercard och Visa), via Swish eller med kontanter.

Hittar du inte det du söker skräddarsyr jag gärna behandlingar som passar just dig. Vet du inte vilken behandling som passar dig? Ring för konsultation!


Du hittar salongen i Bromölla med närhet till kringliggande orterna; Sölvesborg, Olofström, Karlshamn, Kristianstad.


Fåfängan, Dalagatan 21, 29532 Bromölla,  070-673 71 52

Mail: info@fafangan.nu

Parkera gärna på uppfarten eller på gatan utanför.

Öppettider efter överenskommelse (Ej drop-in)


Viktig information inför ditt besök och Avbokningsregler

Är du sjuk eller har förkylningssymptom? Vänligen boka om din tid. Om du kommer till salongen med symptom, blir du nekad behandling samt debiterad för densamma.

Är du gravid, äter du mediciner, är du allergisk, har du pacemaker, har du nyligen gjort botox eller fillers? Det är viktigt att du meddelar ditt hälsotillstånd när du bokar din behandling, så att jag kan anpassa behandlingen för dig på bästa sätt i god tid. Om du vid tiden för din ansiktsbehandling drabbas av munsår (herpes) ser jag gärna att du bokar om tiden. 

Barn under 18 år behandlas ej utan föräldrars vetskap och godkännande.


Jag förlänger inga presentkort.


Vill du komma och köpa produkter? Kontakta mig och bestäm tid. Jag är ensam på salongen och kan inte hjälpa dig om jag har en klient i behandling. Du kan även shoppa i webshoppen.


Kom gärna 5 minuter före din bokade tid så vi kan börja på utsatt tid. Om du kommer sent förbehåller jag mig rätten att korta ner din behandling för att inte påverka nästa kund. Är du mer än 15 min sen stryks din tid och du blir debiterad behandlingskostnaden enligt Fåfängans avbokningspolicy.


Avbokning/ombokning Tack för att du respekterar min tid och avbokar senast 24 h innan din bokade tid. Vid sen avbokning eller uteblivet besök debiteras hela behandlingskostnaden via faktura. Avbokning görs via muntlig kontakt på telefon 070-673 71 52. Telefonsvarare finns. (Dvs inte via sms, mail, facebook, Instagram el.dyl.) Vid uppvisande av läkarintyg utgår ingen debitering. 

Dessa avbokningsregler gäller även på förköpta kurkort eller när du betalar med presentkort. Genom att boka en behandling hos Fåfängan godkänner du avbokningsreglerna. Denna information har sedan 2016 stått på hemsidan, i broschyrer och anslag är uppsatt i salongen. 

Varför blir du debiterad? När du beställer tid för behandling hos mig ingår vi ett muntligt avtal. Jag förbinder mig att reservera tiden för just dig och kan inte sälja tiden till någon annan. Du förbinder dig att komma till mig vid denna i förväg överenskomna tid och köpa behandlingen. Så länge du inte avbeställer tiden senast 24 h innan behandlingstillfället, så kan inte jag sälja tiden till någon annan. Därför blir du betalningsskyldig vid en ej avbokad tid eller om du är mer än 15 min sen. Som egen företagare är varje behandling en del av min inkomst. Det är alltså inte på något sätt personligt utan det handlar om att jag får ett inkomstbortfall och står utan lön. Med hopp om förståelse!


Varmt välkommen!


Ja tack, jag vill gärna ha Fåfängans nyhetsbrev med nyheter, tips och erbjudanden!
 
 
 
 
 

Behandling av personuppgifter – information enligt Dataskyddsförordningen (2016/679/EG)Fåfängan är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter vi erhåller i samband med tjänster eller som annars behandlas när tjänster förbereds eller administreras. Du är inte skyldig att lämna efterfrågade personuppgifter till oss men utan att det sker kan vi inte utföra arbete åt er då vi i förekommande fall inte kan säkerställa resultatet av en behandling.

Vi behandlar uppgifterna för att utföra och administrera tjänsten, för att tillvarata dina intressen samt i förekommande fall för redovisnings- och faktureringsändamål. Dessa uppgifter behandlas på grundval av att uppgifterna behövs för att kunna fullgöra våra skyldigheter enligt avtal samt i förekommande fall av att vi erhållit ett samtycke från er att behandla uppgifterna.

Uppgifterna kan också användas för affärs- och metodutveckling, marknadsanalys, statistik och riskhantering. Uppgifterna som behandlas i syfte att utveckla och analysera verksamheten behandlas på grundval av vårt berättigade intresse att utveckla verksamheten och kommunicera med våra kontakter.

Vi kommer inte att lämna ut personuppgifter till utomstående annat än i de fall då (I) det särskilt överenskommits mellan Fåfängan och dig, (II) då det inom ramen för ett visst uppdrag är nödvändigt för att tillvarata dina rättigheter, (III) om det är nödvändigt för att vi skall fullgöra lagstadgad skyldighet eller efterkomma myndighetsbeslut eller beslut av domstol, eller (iv) för det fall vi anlitar utomstående tjänsteleverantörer som utför uppdrag för vår räkning.

Personuppgifterna sparas, under en tid om längst tre år från dagen för ärendets slutförande, eller den längre tid som påkallas av ärendets natur. Uppgifter som behandlas i syfte att utveckla, analysera och marknadsföra Fåfängans verksamhet sparas under en tid om två år efter den senaste kontakten.

Du har rätt att kostnadsfritt begära information från Fåfängan om användningen av de personuppgifter som rör dig. Vi kommer på din begäran eller på eget initiativ rätta eller radera uppgifter som är felaktiga eller begränsa behandlingen av sådana uppgifter. Du har vidare rätt att begära att dina uppgifter inte behandlas för direktmarknadsförings-ändamål. Du har också rätt att få del av dina personuppgifter i ett maskinläsbart format eller, om det är tekniskt möjligt, att få uppgifterna överförda till en tredje part som du anvisar. Om du är missnöjd med vår behandling kan du lämna in ett klagomål till en tillsynsmyndighet vilket i Sverige är Datainspektionen www.datainspektionen.se). Du kan också vända dig till tillsynsmyndigheten i det land där du bor eller

arbetar.