Produkter

Skinbetter Science


Klinisk, prisbelönad och innovativ hudvårdsserie
Skinbetter science™ en klinisk hudvårdsserie som grundades 2015 i USA och sätter en helt ny standard inom professionell hudvård. Fokus är kliniska, säkra resultat och patienternas upplevelse samtidigt som de genom banbrytande tekniker från olika platser i världen levererar vetenskapligt avancerade formulas i sin produktserie. Alla produkter har dokumenterade kliniska studier med före/efter bilder.
Skinbetter Science har använt beprövad teknik baserad på årtionden av rigorös forskning, för att utveckla sina aktiva och prisbelönta produkter. Skinbetter representerar en vetenskapligt revolutionerande förändring på hudvårdsmarknaden.
Skinbetters produkter är framtagna med målinriktad forskning för att kunna producera verkliga resultat. Förutom att leverera vetenskapligt avancerade produkter har skinbetter ett okomplicerat förhållningssätt till hudvård. En produkt kan leverera anmärkningsvärda resultat, två till tre produkter kan förändra hur du upplever din hud. 

Skinbetter Science produkter finns som beställningsvaror på salongen.


DermaQuest

”FOR EVERY DERMAQUEST(ION) THERE'S A PERFECT ANSWER!"


DermaQuest är en amerikansk produktserie som imponerar även på den mest skeptiske. DermaQuest grundades 1999 av Sam Dhatt, en prisbelönt kosmetisk kemist. Sam Dhatt är än idag VD för företaget och även chefskemist i laboratoriet. Under hans 20 års långa karriär har Dhatt utarbetat och framställt hudvårdsprodukter till mer än 700 företag, inkluderat många av branschens mest framgångsrika märken.


DermaQuest™ professionella hudvårdsprodukter är designade för att ta dig längre än avkoppling och spa-behandlingar. DermaQuest™ produkter ger snabbt synliga förbättringar genom professionella behandlingar och föreskrivna produkter för egenbehandling.


Jag är oerhört stolt och glad över att kunna erbjuda dessa produkter och behandlingar till mina kunder! Det är en stor serie som ger mig möjligheten att förbättra ett brett spektra av hudtillstånd.


I DermaQuest’s värld talar vi mycket om obalanserad och balanserad hud. En hud i obalans är en hud som inte mår bra. Därför är det viktigt att först bygga upp, stärka och balansera huden innan man går på med tuffare behandlingar mot t.ex akne och ålderstecken. Det är här produkterna för hemmabruk kommer in i bilden. Huden är vårt största organ och den behöver omvårdnad varje dag för att kunna stå emot yttre och inre påfrestningar. DermaQuest hjälper din hud att komma i balans och bekämpa dina hudproblem!


OBS! DermaQuest Skin Therapy testar INGA av sin produkter på djur!!


Läs mer om DermaQuest på www.dermaquest.se


Nu Skin

Nu Skin är ett globalt integrerat företag inom skönhet och välmående som hjälper människor att förbättra sitt inre och yttre och att få ett så bra liv som möjligt tack vare produkter som kombinerar vetenskap, teknologi och natur i en prisvinnande linje av skönhetsapparatsystem.

Nu Skin beställer regelbundet professionella kliniska prövningar utförda av tredje part för att bevisa effektiviteten i sina hudvårdslinjer, med resultat som syns tydligt på webbshopssidor, om tillgängligt.

Ett team på över 75 egna forskare runt om i världen har forskat om, testat och utvecklat Nu Skins produkter, styrda av deras vetenskapligt rådgivande nämnd.

2021 utklassade Nu Skin åter branschledande kosmetikamärken genom att från 2017 till 2020 utses till Världens ledande varumärke inom skönhetsapparater av marknadsundersökningsleverantören Euromonitor International Ltd. En utmärkelse som bevisar effektiviteten hos deras innovativa produkter!”

Bland skönhetsapparaterna finner du bl.a Lumispa iO, Galvanic Spa, Lumiboost, Wellspa iO.


AgeLOC

Nu Skin använder sin framtagna ageLOC-teknologi för att skapa produkter som är särskilt designade för att tackla synliga ålderstecken i ursprungskällan, vilket ger DIG bättre kontroll över ditt utseende när du åldras.


Pharmanex

Pharmanex grundades 1994 med visionen om att förbättra liv genom högkvalitativa kosttillskott utvecklade baserat på ledande forskning. Denna önskan om att göra gott passar perfekt ihop med Nu Skins företagsprinciper.

För närvarande leder över 20 anställda forskare Pharmanex® forsknings- och utvecklingsteam. Dessa forskare granskade publicerade kliniska och vetenskapliga studier för att identifiera botaniska växter som skulle kunna bidra till en förbättrad hälsa. De studerade även kroppens naturliga hälsoprocesser och hur kosttillskott kan stödja dessa funktioner och kombinerade sedan de två studierna för att skapa de fantastiska produkter vi har i vårt sortiment. Resultaten kan ses i våra produkter, med anspråk som baseras på vetenskapliga bevis och inte anekdoter och produkter tillverkade av aktiva ingredienser, kliniskt testade i effektiva doser.

Genom Fåfängan kan du beställa Pharmanex (endast beställningsvara).


Nourish The Children

Inga barn ska behöva vara hungriga. Det är drivkraften bakom Nu Skins initiativ Nourish the Children. Med VitaMeal ger vi undernärda barn extremt näringsrik mat som tagits fram av våra egna näringsforskare.

Varje påse VitaMeal som säljs av Nu Skin doneras sedan till en ideell tredjepartsorganisation som specialiserar sig på matdistribution till undernärda och fattiga barn. Nourish the Children är inte ett välgörenhetsprojekt utan ett vinstdrivande initiativ. Genom att ge provision på VitaMeal-måltiderna tror vi att kampanjen kan hållas vid liv och slutligen göra ännu större nytta i världen.

Fåfängan köper VitaMeal varje månad!

Vill du också hjälpa till? Kontakta Fåfängan för information om hur du stödjer Nourish The Children.


Vill DU också sälja Nu Skins produkter, antingen på din salong/verksamhet/eller är du sugen på att starta upp egen verksamhet med dessa produkter? Kontakta mig så hjälper jag dig vidare!


Länk till min webshop

Du kan köpa alla Nu Skins produkter via min webshop


https://ffnganswebshop.mynuskin.comESSE SKINCARE

Esse har ett brinnande intresse för hudvård.Vi tar ett helhetsgrepp i vårt mål att dämpa hudens åldrande och analyserar varje del av de faktorer som kan påverka den. Därefter väljer vi noggrant ut de ingredienser som kan reducera tidens inverkan på huden.


HUDENS MIKROFLORA OCH PROBIOTIKA

De flesta förknippar probiotika med något som är hälsosamt för magen. Men ny forskning visar att det också krävs samverkan mellan nyttiga mikrober för en frisk hud. Det globala forskningsprojektet ”The Human Microbiome Project” har konstaterat att hudens välbefinnande är beroende av de biljoner mikroorganismer som lever på och i din hud. Esse har lagt ner åtskilligt med tid åt forskning för att åstadkomma en optimal balans av mikrober som dämpar åldersprocessen. Vi vill skapa en miljö på huden som är fördelaktig för de goda mikroberna så att de kan konkurrera ut de dåliga mikroberna som påskyndar hudens åldrande. För att nå dit använder vi oss av prebiotika som näring åt de godartade mikroberna som på det sättet kan konkurrera ut de ogynnsamma. Vi använder oss också av probiotika i vissa produkter för att uppnå specifika resultat. Din hud är ett komplicerat ekosystem. Du behöver dina mikrober – så undvik att försöka döda dem med antibakteriella produkter om det inte är absolut nödvändigt. Det stör hudens känsliga ekosystem och lämnar dörren öppen för skadliga patogener.


EKOLOGISK FORSKNING

Vi har en passion för all den forsknings som pågår om att hitta nya sätt att behandla huden. Våra produkter är ett resultat av forskning och inte av trender. Vi följer inget mode. Vi är istället övertygade om att naturen erbjuder oss allt som vi behöver för att utveckla världens bästa hudvårdsprodukter. Vår tro på naturliga produkter gör att vi också vill skydda våra naturtillgångar. Nästan en fjärdedel av alla världens växter finns i Sydafrika och vi har valt ut de bästa för att kunna leverera potenta ämnen i våra produkter. Våra ingredienser innefattar Baobab, Kalaharimelon, Kigelia och Marula. Dessa växter skördas i dess vildvuxna tillstånd för att på så sätt kunna utvinna så kraftfulla extrakt som möjligt.


ETIK

Vi har från det att vi bildades 2002 hållit oss till våra grundläggande värderingar – vi är ekologiskt certifierade, stödjer rättvis handel, veganskt och emot djurförsök. Vi är också koldioxidneutrala. PhytoTrade Africa övervakar och ser till att de vildväxande ingredienserna skördas på ett hållbart sätt och att de små samhällen som samlar upp dem får rättvist betalt. Vi tror att en eftertänksam produktion är ett steg mot hållbarhet, med rik variation och med framtiden för sig. Vi hoppas att du delar vår långsiktiga tro på hudvård.


Dermalux LED

Dermalux LED – världsledande inom LED fototerapi. Vinnare av årets behandling hela 5 gånger samt årets tillverkare 2 år i rad. 
Vi behandlar hudproblem och tillstånd som akne, rosacea, psoriasis, pigmenteringar och fina linjer & rynkor. 

 

Dermalux LED 
Multi-prisbelönt Dermalux® LED-fototerapi är en ledande, icke-invasiv behandling som utnyttjar kraften i naturligt ljus som ger ett synligt resultat med strålande, föryngrad och förfinad hud. 
Hälsosam och vacker hud kan uppnås för alla med Dermalux®. En behandling ger omedelbar energi åt hudcellerna för att återuppliva en tråkig och trött hy. En behandlingskur ger långvariga synliga resultat som: stimulerar hudens naturliga föryngrings- och reparationsprocesser för att påskynda cellförnyelse, hjälper en problem hud, akne, rosacea och främjar en frisk hud. 
 
Vi påverkas alla av ljusets kraft! 
Ljus har många positiva effekter på våra kroppar; det hjälper oss att producera viktigt D -vitamin, främjar tillväxt, främjar välbefinnande och får vår hud att få lyster och GLOW. 
 
Fototerapi förekommer naturligt runt omkring oss och bygger på principen att våra celler absorberar ljus och använder det för att förnya naturliga föryngrings- och reparationsprocesser. Olika våglängder stimulerar olika effekter i huden. Vi vet att pågående exponering för UV-ljus är mycket skadligt men kontrollerade nivåer av rött, blått och nära infrarött ljus har kliniskt visat sig vara fördelaktigt. 
 
LED - fototerapi är en känd hudvårdsfavorit där tillämpningen av dessa fördelaktiga våglängder i hudens djupaste lager jobbar för att ge våra celler energi med beprövade föryngrande resultat. Det är ett naturligt svar som liknar växtfotosyntes genom en process som kallas fotobiomodulation. Hudceller som får energi fungerar bättre och kan regenerera upp till 200% snabbare vilket i sin tur leder till en mer ungdomlig, frisk och strålande hy. 
 
Dermalux® LED -fototerapi 
 
Dermalux® levererar hudspecifika behandlingar med hjälp av kombinationer av kliniskt beprövade våglängder av blått, rött och nära infrarött för att öka produktionen av kollagen och elastin, förbättra cirkulationen, minska rodnad och irritation och blixtrande bakterier. 
 
Genom att använda den senaste generationens LED -teknik säkerställer Dermalux® en säker och målinriktad leverans av ljus med optimal intensitet för maximala hudförstärkande resultat. 
 
Dermalux® är värmefri, kemikaliefri och skadar inte huden. Den har en utmärkt säkerhetsprofil och är fördelaktig för alla hudtyper utan dowtime. 
 
Behandlingen 
 
Dermalux® -behandlingen är en avslappnande, smärtfri upplevelse med beprövade humörhöjande effekter. Njut av lite lyxig tid när din hud absorberar det energigivande ljuset för att starta cellregenerering och återställer din lyster. 
 
Varje behandling varar i cirka 20 – 30 minuter och utan downtime kan du helt enkelt gå upp från behandlingssängen och lysa! Eftersom ljuset utlöser en hel rad av hudförbättrande processer, fortsätter de synliga fördelarna även efter att behandlingen är avslutad. 
 
Dermalux® kan också användas i kombination med dina vanliga ansiktsbehandlingar för att förhöja och påskynda resultaten. Din Dermalux® terapeut kommer att ge dig råd om den bästa kombinationen beroende på hudens skick. 
 
 
Kliniskt bevisade våglängder 
 
 Dermalux® Blått Ljus 415nm 
 - Antibakteriell 
 - Behandlar plitor, finnar, blemmor utan irritation 
 - Förbättrar hudens klarhet 
 - Lugnande effekt på problemhud 
 
 Dermalux® Rött Ljus 633nm 
 - Ökar produktionen av kollagen och elastin 
 - Minskar fina linjer och rynkor 
 - Ökar hudens fuktighetshalt 
  -Jämnar ut hudton och förbättrar spänst 
 - Revitaliserar och återställer lystern 
 
 Dermalux® Nära Infrarött Ljus 830 nm 
 - Avancerade hudföryngringsfördelar 
 - Dämpar rodnad och irritation 
 - Minskar åldersfläckar och pigmentering 
 - Återställer hudens hälsa 
 - Perfekt för den mest känsliga och reaktiva huden 
 
 Dermalux® Tri-Wave Behandling 
För förbättrade och accelererade resultat erbjuds Dermalux® Tri-Wave-behandling som är en unikt kombinationsbehandling där vi använder alla tre våglängder som är skräddarsydda för ditt hudtillstånd 
 

 

Kontraindikationer 

- Epilepsi eller anfall som triggas av ljus 
 - Porfyri 
 - Autoimmuni tillstånd ex. Systemisk Lupus Erythematous (SLE) 
 - Fotokänslig eksem 
 - Hypomelanism (Albanism) 
 - Aktiv Cancer 


Försiktighet 

- Graviditet 
 - Ögonsjukdom eller medicinskt tillstånd (kontakta din läkare) 
 - Ljuspåverkad migrän 
 - Nyligen introducerad hudvård 
 - St Johns Wart 

 
 

 


Plaxel Plasma Pen


En revolutionerande teknologi som nu gör det möjligt att strama upp slapp hud både i ansiktet och på kroppen, utan kirurgi eller injektioner!
Pennan genererar energi som i plasmaform utlöses i form av en liten blixt när nålen når ca 0,5mm från huden. Nålen ska således inte sättas an mot huden. Den allra yttersta delen av epidermis, 0,06mm, förkolnas och en liten sårskorpa bildas i form av en prick. Tack vare den höga temperaturen blir såret helt sterilt. Sårskorpan sitter kvar i några dagar och faller av naturligt när allt under har läkt ut helt.


Med Plaxel Plasma System kan du behandla:


-Ögonlocken
-Kråksparkar
-Rynkor i pannan, på läpparna, på kinderna, hals och dekolletage.
-Acneärr
-Bristningar, striae
-Vårtor


Plasma är den enda metoden, förutom kirurgi, som ger ett mycket fint resultat för ögonlock.


Kontraindikationer:


-Cancer
-Infektioner; aktiva eller systematiska
-Hepatit
-Graviditet
-Allergi mot vanliga bedövningsmedel
-Autoimmuna sjukdomar


Efter behandlingen:


-Undvik att använda några kosmetiska produkter förrän minst 2 dagar efter behandlingen.
-Undvik alla direkta värmekällor, d.v.s. sol, UV-strålning, bastu osv i minst två veckor.
-Var försiktig så du inte gnider av skorporna/missfärgningen som bildas under de första 5-7 dagarna. De brukar falla av inom en vecka men i vissa fall sitter de kvar längre.

-I vissa fall kan en rodnad kvarstå under några månader efter behandlingen, men det är ovanligt.
-Använd någon sorts solskyddsprodukt med 50 spf de första tre månaderna.
-Resultaten kan variera eftersom varje individ är unik.


Ett område kräver 1-3 behandling beroende på hur utgångsläget ser ut och hur perfekt resultat man eftersträvar. Gör du en behandling inom 3 månader från din första på samma område, erhåller du 15 % rabatt på din behandling.


ALGNEEDLING® Biomicroneedling

Skapar 3 miljoner mikrokanaler på endast 5 min! Jämfört med klassisk microneedling som skapar ca 1 miljon mikrokanaler.  

Fler mikrokanaler = mer stimulerat = bättre resultat. Stimuleringen motsvarar kraften av de klassiska microneedlings behandlingar med apparatur/Skinpen 

Biomicroneedling är helt utan nålar – helt utan smärta och helt utan blod, men med samma resultat som traditionell microneedling (om inte bättre!)  

Ingen maskin eller apparatur behövs!  

EN HELT NY REVOLUTION Svampspiklar är en slags kiselhaltig biomikronål som utvinns ur sötvattensvampen. Det stimulerar hudens både epidermis (översta hudlagret) och dermis (djupare ner i huden). Det kan ses som pulver för blotta ögat och som en vass stavkristall under mikroskopet.  


Kan precis som klassisk microneedling användas för behandling av: 

-Acne & ärr 

-Pigmenteringar både hormonella pigmenteringar och solskador/ åldersfläckar  

– Förstorade porer/ fet hy 

– Ojämn hudton  

– Rynkor/ fina linjer 


Efter behandlingen är det vanligt att huden rodnar och det känns "stickigt". Detta är helt normalt och lägger sig efter ett par dagar. Det är även vanligt med viss avfjällning. Viktigt att använda spf 50 i två veckor efter en behandling.


Behandlingen görs med fördel som kur. Köp minst 3 behandlingar och få 15 % rabatt (gäller endast när du köper hela paketet på en gång). 


SkinPen Microneedling 

SkinPen är en microneedling apparat som används för att strama åt, lyfta och föryngra huden. En behandling med SkinPen stimulerar din huds naturliga förmåga att reparera sig själv. Genom att skapa hundratals kanaler ner i dermis, stimulerar microneedling till nybildning av kollagen och elastin i huden. Detta ger otroligt fina hudföryngrande resultat med liten eller ingen konvalescens. Microkanalerna som bildas gör även att de specialutvecklade produkter som läggs på huden under behandlingen, slussas ner till det djup där dess ingredienser når full effekt.

SkinPen microneedling passar alla hudtyper och kan göras året om!


Vad kan behandlas med SkinPen Microneedling?

•Fina linjer och rynkor

•Acneärr

•Hyperpigmentering

•Bristningar/Strier

•Slapp hud och mycket mer


Behandlingen inleds alltid med en konsultation då vi går igenom behandlingen, kontraindikationer och lägger upp en behandlingsplan för dig. Behandlingstiden beror på vilket område som ska behandlas, men ett ansikte tar ca 30-40 min. Efter 2-6 veckor börjar man se resultat. Då har nybildningen av kollagen och elastin kommit igång. Resultat ses ofta redan efter en behandling, men en kur rekommenderas för bästa resultat. Antalet behandlingar är individuellt, men i genomsnitt krävs 3-6 behandlingar. Vid specifika problem kan fler behandlingar krävas. Intervall mellan behandlingarna varierar beroende på problem, men är i snitt 3-6 veckor. Effekten kvarstår under lång period och ger även en gradvis förbättring med lång hållbarhet.

Kontraindikationer:

 • Graviditet och amning
 • Hudcancer
 • Blödarsjuka
 • Benägenhet för keloid ärr
 • Roaccutanbehandling de senaste 3 månaderna
 • Svår dermatit (inflammation i huden)
 • Pågående infektion i huden, t.ex. herpes
 • Strålbehandling eller laserbehandling i området senaste året


NuFACE 

Anti-age apparatur som ger synliga resultat. NuFACE är en världsledande high-tech beauty apparat som ger ett direkt resultat på bara 5 minuter. Med motion formar du din kropp, med mikroström tränar du och återuppbygger ansiktets muskler. NuFACE har tagit världen med storm och använder sig av lågfrekvent mikroström som tränar och återuppbygger ansiktets och halsens muskler. Den ger huden ny spänst, minimerar linjer och rynkor samt förstärker ansiktskonturen. NuFACE ger ett omedelbart resultat men rekommenderas att användas regelbundet för att verka långsiktigt.

NuFACE har genomgått kliniska studier, är godkänd av FDA (U.S Food & Drug Administration) och lanserades i USA år 2005 av grundaren, Carol Cole.

NuFACE har blivit hudvårdsproffsens och celebriteternas favoritprodukt nr 1. Bland användarna finns Miranda Kerr, Jennifer Aniston, Molly Sims och den legendariska makeupartisten Bobbi Brown. NuFACE finns både för professionell användning samt hemmabruk coh säljs världen över på ledande professionella hudvårdsinstitut, kliniker och spa.

Kontraindikationer:

 • Epilepsi
 • Överkänslig mot ljus (gäller TWR)
 • Nyligen utfört en ansiktsoperation eller annat kirurgiskt ingrepp
 • Pacemaker eller elektroniskt implantat
 • Cancer eller misstänkt cancerogena lesioner
 • Undvik halsområdet vid problem med sköldkörteln (gäller TWR)
 • Steroider
 • Fillers och botox inom två veckor
 • Graviditet
 • Personer under 18 år
 • Invasiva kosmetiska behandlingar


Diamond Microdermabrasion/Diamantslipning

Huden genomgår en ständig process av nybildning av hudceller i de undre hudlagren som sedan efterhand skjuts upp till ytan och till slut faller av som döda hudceller. Ju äldre vi blir desto långsammare går den här processen och huden behöver lite hjälp på traven för att bibehålla sin fräschet och lyster.

Med Diamond Microdermabrasion förs ett munstycke av fasta diamanter över huden med hjälp av vacuumsug.  OBS! Vi använder ej lösa kristaller! På ett skonsamt och effektivt sätt avlägsnas döda hudceller samtidigt som cellförnyelsen och den naturliga läkeprocessen i huden stimuleras. Efterföljande behandlande produkter kan penetrera djupare ner i huden och får på så vis större effekt.  Denna behandling används ofta i kombination med en syrabehandlingskur för att få ännu större effekt.                                                                                     


Diamond Microdermabrasion är idealisk för dig som vill behandla:

•Acne

•Rosacea

•Åldrande hud

•Solskador

•Hyperpigmentering

•Grå och livlös hud m.m


CryoPen

Den innovativa CryoPen är ett enastående instrument som enkelt och säkert avlägsnar olika hudförändringar snabbt och effektivt utan att skada frisk vävnad.

CryoPen är en noggrann behandling som arbetar med dikväveoxid för att frysa pigment och hudfläckar på 1-20 mm. Risken för bieffekter är minimal och oftast räcker det med en behandling. Oftas försvinner märket helt men det är inte ovanligt att man kan se en skillnad i hudton och textur där märket har suttit.

CryoPen behandlar benigna (godartade)hudförändringar som:

•Pigmenteringar/Åldersfläckar

•Seborroiska keratoser

•Fibrom/Hudflikar

•Angioma Senilis/Cherry Spots

•Fettknölar

•Milier

•Vårtor

•Leverfläckar


Inför en behandling gör jag en konsultation. Det allra bästa är om du först visar upp din hudförändring på vårdcentral för bedömning. I tveksamma fall kommer jag be om läkarintyg. Detta är för din egen säkerhet, maligna (elakartade) hudförändringar, ska endast tas bort av läkare.


Diatermi – behandling av ytliga blodkärl i ansiktet

Teleangiektasier, ytliga blodkärl i ansiktet, drabbar de flesta av oss. Orsakerna till det kan variera; ålder, arvsanlag, köldskador, solskador, hårda slag m.m. I ansiktet går de utmärkt att behandla med diatermi. En steril engångsnål leder värme ner till sin spets och koagulerar blodkärlet. Nålen läggs ytligt på huden där blodkärlet sitter. I vissa fall räcker det med en behandling men ibland kan man behöva göra en uppföljningsbehandling. Kärl som är kraftigare kan behöva behandlas fler gånger för önskat resultat. Behandlingen är nästintill smärtfri och effektiv.

Kontraindikakationer:

 • Graviditet och amning
 • Pacemaker
 • Blodförtunnande medicin
 • Behandling med A-vitamin syra
 • Blödarsjuka


Ultraljud

Här arbetar vi med vibrationer med frekvensen 91 MHZ, för att öka hudens genomträngning, stimulera kollagenbildningen och reducera finare linjer och rynkor. Behandlingen har en lyftande effekt, ökar blodcirkulationen, ger muskelavslappning och bryter ned celluliter. Du får helt enkelt ett yngre och hälsosammare utseende. Ultraljudet är ett mycket effektivt sätt att få t.ex. ett serum att verkligen tränga ner på djupet. Ingår i vissa behandlingar och finns som tillval.


Skin Scrubber

En djuprengöring som tvingar upp smuts och döda hudceller upp till ytan med hjälp av ultraljud. Metoden är speciellt lämplig för känslig hud som inte tål manuell portöming. Verktyget används för att rengöra huden eller vid portömning.


LEDljus/Photon

Photonfunktionen använder upp till 7 olika färger/våglängder, sk. light wave technology, för hudföryngring. Funktionen är idealisk för generell hudvård och för reducering av inflammationer som acne, pigmentförändringar och för att stimulera cellreproduktionen. Passar bra som tillägg i ansiktsbehandlingen. Ingår i vissa behandlingar och finns som tillval.


PRX-T33

NÅLFRI BIOREVITALISERING

PRX-T33 är nästa generations ”Art of Antiageing” som, med få eller inga sociala begränsningar, möter dagens och morgondagens kunders behov av effektiv och resultatinriktad antiåldrandevård.


• Ingen ”frosting” eller ”down-time”
• För alla hudtyper och alla årstider
• Patenterad formula med TCA 33% och väteperoxid
• Vetenskapligt dokumenterad Medical Device CE-märkt klass I


TCA + VÄTEPEROXID
Två substanser som interagerar på cellulär nivå och ger huden egenskaper som ej tidigare varit möjliga. Ger ingen ljuskänslighet eller några oönskade sidoeffekter. Upptäckten består i att ha förvandlat TCA från ett kaustiskt (syrafrätande) ämne, välkänt och sedan länge använt i läkemedelsvärlden inom estetisk dermatologi, till ett ämne som inte orsakar denaturering av hudens proteiner utan erbjuder en intensiv biorevitaliserande behandling utan traditionell flagning och social begränsning.


• Nålfri applicering utan ”frosting”
• För alla hudtyper och årstider (ingen ljuskänslighet)
• TCA stimulerar dermis & keratinocyternas tillväxtfaktorer
• Väteperoxid motverkar syrafrätande effekt och tillåter frekvent repeterad stimulering som förstärker dess effekt
• Medicintekniskt klassad produkt (CE-märkt klass I) med internationellt patent.


BEHANDLINGSMÖJLIGHETER


Ansikte
• Rynkor och linjer
• Torr hud
• Förlorad fasthet och elasticitet
• Nedsatt fyllighet
• Ojämna pigmenteringar
• Ljusåldrad hud
• Ärrbildningar


Kropp
• Bristningar
• Ärrbildningar
• Åldrad hud hals, dekolletage och händer


Microgold Hårbehandling

Vital HR i kombination med Microchanneling är en innovativ metod för föryngring av hårbotten. Resultatet åstadkoms genom att aktiva ingredienser förs ned i de djupare lagren av håbottnen. Hårväxten stimuleras och håravfall bromsas.


Resultat
Resultatet av behandlingen är individuellt. Många får ett fantastiskt resultat, en del mindre. En första utvärdering görs efter tre behandlingar som görs med 3-4 veckors mellanrum. Därefter beslutar du som kund om du vill fortsätta behandlingen. Vanligast är att man gör 6-7 behandlingar.